סמינר חוגי

סמינר חוגי

כבכל שנה נמשיך במסורת המפגשים של הסמינר המחלקתי ונעסוק במחקרים שונים של חברי הסגל ותלמידי המחקר, שזה עתה הסתיימו או נמצאים בשלבי הכנה מתקדמים.
הסמינר המחלקתי במתכונת זו, הינו הפורום בו מציגים חוקרים מתוך החוג או מחוגים אחרים, את ממצאי מחקריהם האחרונים, ומהווה הזדמנות לחזק את המודעות של כולנו למצב המחקר בכלל, ובחוג בפרט, וכן בעיסוק המחקרי של חברי הסגל. הסמינר המחלקתי נועד לעודד הפרייה הדדית ויכול לתרום להגברת שיתוף הפעולה בין חברי הסגל.

סמינר חוגי, תשע"ח
תאריך

מקום ושעה

שם המרצה + נושא ההרצאה

14.11.2017 ביום שלישי, ה-14.11.2017 בשעה 12:15, בחדר 1520, קומה 15 במגדל הרצאתו של ד"ר עידו שחר: מתווכים בסכסוכים ובין קהילה למדינה: מיישבי סכסוכים בקרב החברה הערבית בגליל

סמינרים חוגיים משנים קודמות

תשע"ז
תשע"ו
תשע"ד
תשע"ג
תשע"ב
תשע"א
תש"ע

סמינר חוגי ראשון לשנת תשע"ח_14.11.2017

ביום ג' ה-14.11.2017, בחדר 1520, בשעה 12:15, ד"ר עידו שחר ירצה על הנושא: "מתווכים בסכסוכים ובין קהילה למדינה: מיישבי סכסוכים בקרב האוכלוסיה הערבית בגליל"

אירוע פתיחת השנה של החוג

אירוע פתיחת השנה של החוג יתקיים ביום ה', ה-26.10, בין השעות 10:15-11:45, בכיתה 716, בבניין הראשי סטודנטים ותיקים וחדשים מוזמנים!

רישום מקוון לחוג

סטודנטים המתעניינים בלימודים לתואר ב.א או מ.א. בחוג להיסטוריה של המזה"ת מוזמנים למלא את טופס הרישום המקוון ונציג מטעם החוג יחזור אליהם