תכנית לימודים חדשה - מדעי הרוח הדיגיטליים

תכנית לימודים חדשה - מדעי הרוח הדיגיטליים

תואר משולב נוסח מתוקן
במסגרת החוג ללימודי המזה"ת והאסלאם תוכלו להירשם גם לתכנית במדעי הרוח הדיגיטליים, תכנית חדשה המאפשרת לשלב לימודי מערכות מידע בלימודי החוג להיסטוריה של המזה"ת ולהכנס לתחום חדש ופורץ דרך! סטודנטים מצטיינים בתכנית יזכו למלגות, התמחות מעשית במימון התכנית בפרויקטי מחקר או בתעשייה, ו/או בנסיעה לבית-ספר קיץ בתחום באירופה.
פרטים נוספים באתר התכנית למדעי הרוח הדיגיטליים  ובדף הפייסבוק: http://dighum.haifa.ac.il/is-web/index.php/he/
למידע נוסף, ניתן לשלוח מייל לראשי התכנית
ד"ר משה לביא,MLAVEE@RESEARCH.HAIFA.AC.IL
פרופ' צבי קופליק,tsvikak@is.haifa.ac.il

שימו לב, יש להירשם במקביל גם בחוג למערכות מידע, כך שיש לעמוד בתנאי הקבלה של שני החוגים.
לפרטים ראו את אתר החוג למערכות מידע:
הודעה על פתיחת תכנית לתואר ראשון בשנתיים

החוג ללימודי המזה"ת והאסלאם מודיע על פתיחת תכנית לימודים לתואר ראשון בשנתיים לסטודנטים שאפתניים.
במסגרת התכנית, הסטודנטים ילמדו 6 סמסטרים רצופים לאורך שנתיים, כולל סמסטר קיץ בכל שנה.
בתכנית יוצעו מלגות לסטודנטים מצטיינים על סמך ציוני הבחינה הפסיכומטרית.

לפרטים נוספים, פנו אל גב' קרן סנטו, ע. מנהלית לראשת החוג (ksanto@univ.haifa.ac.il).
לפרטים נוספים, הקישו כאן

סמינר מחלקתי עם מר דותן הלוי, 09.6.2020

ביום ג', ה-09.6.20, בשעה 12:15 יתקיים סמינר מחלקתי באמצעות הזום עם מר דותן הלוי (אוניברסיטת קולומביה), בנושא, "עזה יוצאת מהחומות: 1890-1945: על חול, אימפריה והפולשים שמחברים ביניהם"

16.6.2020, צהרי מזרח תיכון עם ענת זלצר ומודי בראון