קולות קוראים 2014

קולות קוראים 2014

מלגות מאוניברסיטת אוסלו: דוקטורט בפוליטיקה וחברה במזה"תפוסט-דוקטורט בהתפתחות תרבותית ואידאולוגית במזה"תפוסט-דוקטורט בהתפתחות האסלאם כמסורת דתיתדוקטורט בלימודים שמיים. דדליין עד ה-25/09/2014
פרס הקתדרה לחקר מורשת יהדות מצרים להצעות מחקר ולעבודות גמר לתואר השני והשלישי (מידע נוסף)
מלגת I-Core (לטפסים בעברית) (לטפסים באנגליתבכל שאלה של המועמד, ניתן לפנות ישירות לכתובת הדוא"ל של מוריאל בורג  mburg@univ.haifa.ac.il
Green Talents competition for doctorate students – תאריך הגשה סופי 16.6.2014.(מידע נוסף 1 , 2 )
מלגת אייסף – יש למלא את הטופס בהתאם לקישור. תנאי המלגה בכל המתייחס לתעסוקה ולדרישות האקדמיות יהיו זהים לתנאי מלגת ההצטיינות של הרשות ללימודים מתקדמים (לפרטים נוספים)
מלגת נשיא המדינה - לדוקטורנטים מצטיינים המבצעים מחקר בתחום חקלאות, איכות סביבה ומים – יש לפעול עפ"י תנאי ה"קול קורא" – על התלמיד/ה המגישים לפנות לרשות ללימודים מתקדמים (לסיגלית) בצרוף כל המסמכים בכדי לקבל אישור מוסד הלימודים להגשה. יש להביא החומר לפחות שלושה ימי עבודה טרם ההגשה לנשיא המדינה.  (מידע נוסף) (תקנון המלגה) (נספח א - טופס הגשת מועמדות) (נספח ב - כתב התחייבות) (נספח ג - אישור מוסד הלימודים)
תכנית מלגות מטעם ממשלת יפן ההגשה עד 6.6.2014 סטודנטים המעוניינים ליטול חלק בתכנית יפנו
לדוא"ל: study@tl.mofa.go.jp פרטים נוספים ניתן למצוא בקישור:

תכנית מ"א בלימודי הים התיכון באוניברסיטת מלטה (לפרטים נוספים)
מלגות לתכנית מ"א בחקר אינטר-דיסיפלינרי של טורקיה המודרנית באוניבסיטת סהיר באיסטנבול. הגשת מועמדות עד 06/06/2014 (לפרטים נוספים)
מלגות לעמיתי מחקר פוסט-דוקטרנטים באוניברסיטת לודוויג-מקסימיליאן במינכן. הגשת מועמדות עד 01/06/2014 (לפרטים נוספים)
מלגות מינרבה לדוקטורנטים ופוסט-דוקטורנטים ישראלים בגרמניה - עד ה-15/06/2014 (למידע נוסף)
קול קורא לסמינר דוקטורנטים בנושא הלאומיות הערבית מהאימפריה העת'מאנית עד המנדטים הקולוניאליים - 11-12/09/2014 (למידע נוסף)
מענקים ומלגות לפוסט-דוקטרנטים מאוניברסיטת אדינבורו (לפרטים)
2 מלגות פוסט-דוקטורט לשנת תשע"ה בחקר תולדות ארץ ישראל ויישובה מיד יצחק בן צבי - עד 11/04/2014 (קול קוראטופס מועמדות)
מלגה: סדנה מתודולוגית לתלמידי התואר השלישי תשע"ה ביד יצחק בן צבי - עד 11/04/2014 (קול קוראטופס מועמדות)
לימודי פוסט-דוקטורט בחו"ל לסגל צעיר באוניברסיטת חיפה (מידע נוסף)
מלגות מארי קירי של האיחוד האירופי - וידאו של סדנת הסבר על המלגות; תכנית הנסיעה לפוסט-דוקטורט באירופה;תכנית הנסיעה לפוסט-דוקטורט לארה"ב, קנדה ומחוץ לאירופה; תכנית מלגות לחוקרים מנוסים המעוניינים להגיע לארץ לשנה או שנתיים; מלגות לישראלים הנקלטים לאחר שהות בחו"ל
מלגות נשיא לתלמידי מסלול ישיר לדוקטורט - תשע"ה (מידע נוסףטופס בקשה)
כנס מידע ליוצאים לדוקטורט או פוסט-דוקטורט בחו"ל - 30/03/14 בירושלים (מידע נוסף)
מלגות מטעם ממשלת תורכיה ללימודי תואר שני ושלישי באוניברסיטאות בתורכיה (קישור)
פוסט דוקטורט בסורבון (מידע נוסף)
פוסט דוקטורט ב-Oriental Institute in Prague (מידע נוסף)
מלגות ע"ש נתן רוטנשטרייך לדוקטורנטים מצטיינים בתחומי מדעי הרוח‬ ‫תשע"ה‪-‬תשע"ז (מחזור כ"א)‬ (מידע נוסףטופס בקשה )
מלגות ע"ש פרופ' לבציון לדוקטורנטים מצטיינים מהפריפריה – מחזור י"א לשנים תשע"ה-תשע"ז (קול קוראטופס בקשה,נספח-הגדרת פריפריה)
מלגות למסטרנטים מצטיינים מהחברה הערבית ובני מיעוטים (למידע נוסףטופס בקשה)
מלגות לדוקטורנטים מצטיינים מהחברה הערבית ובני המיעוטים – מחזור י"ג לשנים תשע"ה-תשע"ז (מידע נוסףטופס בקשהטופס המלצה)
מלגות ופרסים למחקר ולעבודות מצטיינות מטעם "עמיתי קק"ל באוניברסיטת חיפה". מועד אחרון לבקשה - 15/05/14. (מידע נוסףטופס בקשה)
תכנית לחילופי סטודנטים במגוון אוניברסיטאות ברחבי העולם (למידע נוסף)
מלגות ושיתופי פעולה לחברי סגל למחקר באירופה בחסות ארסמוס מונדוס (למידע נוסף)
מלגות מחקר באירופה לתלמידי דוקטורט ופוסט דוקטורט בחסות ארסמוס מונדוס (למידע נוסף)
מלגות ללימודים באירופה לתלמידי‬ BA ו-MA בחסות ארסמוס מונדוס (למידע נוסף)

פרופ' קייס פירו ז"ל

החוג ללימודי המזה"ת והאסלאם אבל על מותו של פרופ' קייס פירו ומשתתף בצער המשפחה

סמינר מחלקתי ראשון לשנת תש"פ

ביום ג', ה-19.11, חדר 1520, בשעה 12:14 ירצה מר אבי קוצר בורג, דוקטורנט בחוג, על, "עם יד על הדופק: מחקר שדה בקרב צעירים פלסטינים המתנדבים במד"א ירושלים"