ציונים

ציונים

מערכת ההודעות (והציונים) החדשה של הפקולטה למדעי הרוח
מזכירויות החוגים בפקולטה למדעי הרוח יפרסמו הודעות (כולל סריקה של הציונים) בלוח הודעות אלקטרוני החל מסמסטר זה.
מערכת לוח הודעות מאפשרת לסטודנטים להתעדכן בהודעות החוגים והיחידות השונות בפקולטה (הודעות כלליות, ביטולי שיעורים, שינויים בכיתות הלימוד, מועדי ערעורים או בחינות וכד').
 הסטודנטים יוכלו לקרוא את ההודעות באמצעות הדפדפן (חיבור לאתר אינטרנט) ו/או קבלתן ישירות בכתובת הדואר האלקטרוני שלהם, מיד עם פרסומן.
הכניסה למערכת דומה מאוד למערכת המועד החריג ראו הוראות הרשמה בקובץ במצורף.
בברכה,
מזכירות החוג

סמינר חוגי ראשון לשנת תשע"ח_14.11.2017

ביום ג' ה-14.11.2017, בחדר 1520, בשעה 12:15, ד"ר עידו שחר ירצה על הנושא: "מתווכים בסכסוכים ובין קהילה למדינה: מיישבי סכסוכים בקרב האוכלוסיה הערבית בגליל"

אירוע פתיחת השנה של החוג

אירוע פתיחת השנה של החוג יתקיים ביום ה', ה-26.10, בין השעות 10:15-11:45, בכיתה 716, בבניין הראשי סטודנטים ותיקים וחדשים מוזמנים!

רישום מקוון לחוג

סטודנטים המתעניינים בלימודים לתואר ב.א או מ.א. בחוג להיסטוריה של המזה"ת מוזמנים למלא את טופס הרישום המקוון ונציג מטעם החוג יחזור אליהם